Eventpakke til kampagne for Cultura

markedsføringskit

EVENTPAKKE TIL DENTSUS´ KUNDE

Denne eventpakke består af tre hoveddele der hver især kan forvandles til nye kampagner. Hvilket gør dem genanvendelige og kan hurtigt skabe et nyt udtryk til en ny kampagne. 
Cyklen er lavet med magnetiske kampagne skilte der nemt kan tages af og skiftes. Klapskiltene er beklædt med folie og kan derfor skiftes efter ønske. Kasserne med skilte kan også nemt få nyt folie og selve skilteholderen er indtil videre lavet med to forskellige rammer der ligeså er dekoreret med folie. De kan nemt tages op og skiftes ud. 

PLANTEKASSER, FRUGTKASSER ELLER ...

Disse kasser er specialfremstillet efter kundens ønsker, og hvis vi selv skal sige det; er de blevet sindsygt gode. De er bygget op i træ og derefter malet. På indersiden er der monteret stål hængsler på to sider til montering af skilte. De er designet sådan at de er nemme at håndtere og passer sammen to og to på en almindelig palle. 
Når kunden er færdig med denne kampagne kan alle store dele bruges igen og kasserne her har mange anvendelses muligheder, de kan eksempelvis fyldes med varer, vareprøver eller smagsprøver. Udtrykket kan ændres ved at skifte rammer og folie og eventuelt males. Dermed har kunden fået noget eventudstyr der bliver billigere for hver gang det bliver brugt på en ny kampagne. Set i forhold til at skulle fremstille helt nyt hver gang. 

Sådan får du din egen eventpakke

Står du og skal bruge eventudstyr til den næste kampagne så kontakt os og hør om muligheder og fortæl os om dine idéer. Du kan skrive til os på info@danskroadshow.dk eller ring på +45 87 41 65 15.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.