Ombygget mobile enheder

Vi har ekspertisen til at designe og opbygge din rullende markedsføring

Vi har efterhånden stor erfaring i ombygning af mobile enheder såsom udstillingstrailere, salgsvogne, veteranenheder eller busser. Her kan vi omdanne rullende enheder til at imødekomme næsten ethvert behov, hvor vi tilpasser enheden til dine ønsker.

Med vores ekspertise udvikler og designer vi sammen enheden til at opfylde jeres behov, hvad enten det er den helt store trailer eller en mindre enhed. Det kan være en mobil enhed du skal bruge til event, festival, roadshow eller messer.

Specialfremstillet eventudstyr

Første step

Vores eventværksted står klar med ideer og løsningsforslag til opbygning af din enhed. Vi laver et visuelt oplæg, med udgangspunkt i det behov og funktioner som din enhed skal have og kommer dermed et eller flere kreative inputs vi kan snakke og designe videre ud fra. Har du allerede fået lavet det visuelle, går videre til arbejdstegninger eller direkte til opbygning. Her rådgiver vi naturligvis omkring materialevalg og opbygning af enheden, efter behov.

Derefter springer vi videre til eventuelle arbejdstegninger, hvor vi sikre at løsningen er designet korrekt til dit formål, og har præcis de funktioner der skal være.

Når dette er klar og fastlagt og budgettet er endelig godkendt, løber værkstedet videre med opbygning.

Løsninger i alle slags enheder

Der er uanede muligheder indefor mobile enheder, hvad enten det er allerede etableret enheder eller nogle vi skal bygge op fra bunden. Her er et udpluk hvilke mobile enheder vi f.eks. kan arbejde med. 

  • Event cykel
  • Udstillingstrailere
  • Salgstrailer
  • Salgsvogn
  • Specialdesignet køretøjer
  • Ombygget

Vi har arbejdet med løsninger til de fleste formål, så vi står klar med rådgivning, ekspertise og løsningsforslag til dit ønske – det er kun fantasien som sætter grænser.

Vil du vide mere?

Send din forespørgsel til os, så kommer vi tilbage med oplæg vi kan snakke videre ud fra.

Se vores projekter

eventcykel - Stimorol
Event værksted - mobil enheder

Eventcykel for Dentsus´ kunde Stimorol

EVENTCYKEL MED EL OG GOD PLADS. En ombygget ladcykel tager sig flot ud som eventcykel. Der er mange muligheder for …

Se mere
Specialfremstillet eventudstyr
Eventværksted

Nordic dåse

Specialfremstillet eventudstyr til Carlsberg Nordic Vi elsker at arbejde med kreative og finurlige løsninger og denne opgave var en af …

Se mere
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.