OM

Dansk Roadshow - Historien bag

Dansk Roadshow blev grundlagt tilbage i 2001, af ejer Søren Kjeldsen. Dansk Roadshow var oprindeligt beliggende i Lystrup, men i 2009 flyttede vi til nye bygninger i Egå, nær Aarhus.
Dansk Roadshow bygger på ideen om at gøre det nemt for virksomheder at promovere sig på events, festival, roadshows m.fl. Vi råder over en stab af professionelle medarbejdere, hvis vigtigste opgave er at gøre hverdagen nemmere for vores kunder.
Vi arbejder sammen med både bureauer, som har udviklet et koncept hvor der er behov for vores assistance, men også direkte med brand, enkelt personer eller virksomheder. Vores mantra er; at intet er umuligt. Det forsøger vi hver dag at efterleve gennem alle led i virksomheden. Du kan møde vores team her. Vi knokler hver dag med blandt andet logistik, organisering, produktion og den gode oplevelse for vores kunder. 

Vores kunder siger

Dansk Roadshow

Førende i eventlogistik

Siden starten i 2001 har vi udviklet os til at være en af de førende virksomheder når det gælder eventlogistik, samt eventproduktion af store såvel som små events. 
Vi vil være leddet der bringer virksomheder tættere på deres kunder, og give dem mulighed for at møde deres kunder i et uhøjtideligt miljø med masser af wow effekt.
Dette uanset om det er et stort logistisk roadshow der planlægges eller enheder der skal med på forskellige events. 

Læs nyheden: Dansk Roadshow går over til biodiesel og sparer 84% på CO2-udledning

Menneskene bag

Hver dag knokler teamet på at gøre Dansk Roadshow til det vi er, nemlig et stærkt team med passion for event. Med et team i blanding af erfarne folk og nye ambitiøse mennesker, er vi et kompetent team der brænder for at jeres projekt skal lykkedes. 
Vi vil jeres ambitioner, og arbejder med jer for at nå målet. 

 

Vil du være en del af holdet? Vi søger lige nu en dygtig smed.

Kontakt Dansk Roadshow

KONTAKT OS I DAG

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.