Lykkehjul

Lykkehjul 800x600

LYKKEHJUL

Vi specialfremstiller lykkehjul lige efter dine ønsker og mål. I vores eventværksted bygger vi lykkehjul så de kan placeres lige der hvor du har behov for det. Vi har lavet både væghængte og på stel så de nemt kan komme med rundt på events. Et lykkehjul kan bruges til rigtig mange forskellige ting og kan skræddersyes helt efter dine krav. De fleste vælger at bruge dem hvor der er en form for præmie på spil. Men her er det kun fantasien der sætter grænser. Lykkehjulet kan også kombineres med andre dele af vores udlejningskatalog. Det kunne være at du skulle bruge en container eller møbler for at afholde dit event. Finder du ikke alt hvad du skal bruge kan du altid hive fat i os, for hos Dansk Roadshow kan alt lade sig gøre.

Vores dygtige smed producerer rammen til lykkehjulet i stål så det er robust og modstandsdygtigt. Du får altså et produkt i bedste kvalitet så det kan holde til mange events og det kan holde til at blive transporteret med rundt. 

HVAD KAN ET LYKKEHJUL

Lykkehjulet er et populært produkt der kan tilpasses en lang række events. Det er perfekt som redskab til promotion og salgsfremstød. Lykkehjulet er en god aktivitet og trækplaster der skaber god stemning og personlig kontakt med dine kunder. Tilmed giver det rigtig god opmærksomhed til dit brand. Hvad kan du finde på at bruge et lykkehjul til? Hos os kan du både købe dit helt eget eller du kan leje et. Lige meget hvad du vælger kan det specialdesignes så det støtter 100 % op omkring dit brand og event. 

KONTAKT OS

Vil du ikke gå glip af lykkehjulets muligheder til dit næste event, så skriv til os på info@danskroadshow.dk eller ring på 87 41 65 15. Vi glæder os til at hjælpe dig med dit næste event.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.