Skilteproduktion

Skilteproduktion

Skilteproduktion - Salgsskilte, P-skilte m.fl.

Skilteproduktion – når du har brug for skilte kan vi lave dem lige efter dine ønsker og behov.

Skilte skal fungere på flere niveauer i din virksomhed. De skal først og fremmest komme med det budskab du ønsker at give videre til dine kunder. De skal passe ind i det miljø hvor de skal bruges, her tænkes både plaseringen, er det græs asfalt eller andet, men også eksempelvis størrelsen på dine skilte har stor betydning. Her kommer også håndtering ind i billedet. Skal skiltene flyttes meget rundt, eksempelvis på et roadshow, så skal de være til at håndtere for jer uanset størrelsen. I en situation hvor de skal flyttes rundt skal de også have en opbevaringsdel der gør, at de nemt kan transporteres og være beskyttet under transport. 
Vi har haft et godt samarbejde omkring skilteproduktion med Danish Crown som du kan se og læse lidt om herunder.

Danish Crown ønskede nogle salgsskilte og parkeringsskilte i forbindelse med Food Festival. De skulle have en stabil holder så de kunne stå selv og så skulle de have en opbevaringsløsning til.
Vi lavede en stål konstruktion hvor skiltene kunne sættes på. De blev malet i en flot mat sort. Til skiltene lavede vi en transportkasse hvori de nemt kunne slides ind og være beskyttet for slag og skrammer under transport og opbevaring.

Vi og kunden har været rigtig glade for både processen og resultatet af denne skilteproduktion. 

Vi vil vildt gerne producere dine skilte. Du kan altid kontakte os på info@danskroadshow.dk eller på telefon 87 41 65 15.
Vi glæder os til at høre fra dig. 

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.