Eventudlejning

EVENTUDLEJNING

Herunder kan du finde alt i eventudlejning. Når vi siger alt i eventudlejning så mener vi det faktisk. Vi har specialiseret os i at kunne levere til både store festivaler, koncerter og firmaevents. Men vi leverer og hjælper også rigtig gerne til mindre fester, arrangementer og events. Vi forsøger hele tiden at lave nye spændende og flotte løsninger til vores udlejningskatalog. Men ønsker du specialfremstillede containerer, møbler eller andet, så skal du se vores Eventværksted.

Under hver kategori finder du alt hvad vi lige nu tilbyder til eventudlejning. Har du specielle ønsker eller brug for at samle tankerne omkring hvad du skal bruge, så er vi altid klar til at hjælpe. Kontakt os på info@danskroadshow.dk eller 87 41 65 15.

SKAL DER VÆRE FEST, SÅ LAD DER VÆRE FEST

Ønsker du en total enterprise på hele dit event? Vi har meget og god erfaring i at lave totalløsninger for små og store arrangementer. Så hvad enten det er en stor festival, en koncert, en firmafest eller en bryllupsfest så kan vi varetage opgaven. Hvis det er sådan en løsning du ønsker så kontakt os så vi kan afholde det første strategimøde hurtigst muligt.

Har du behov for en festarrangør, hjælp til dekoration af lokaler eller hjælp til afvikling kan du besøge vores søster selskab DRS Event. Her kan du få hjælp til ethvert arrangement, som firmafester, fødselsdage, bryllupper, dåb m.fl. Hos DRS Event tilbyder vi også køb i vores webshop samt udlejning fra vores udlejningskatalog.
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.