Eventproduktion

VI SKABER DIT DRØMMEEVENT OG ER MED HELE VEJEN

Professionel håndtering fra start til slut til dit event, festival, koncert, firmafest eller sportsbegivenhed

Er du på jagt efter en erfaren partner til at omsætte din eventvision til virkelighed?

Hos os får du ikke blot et team, der har 20 års solid erfaring inden for eventbranchen, men også eksperter i eventpraktik i forbindelse med opbygningen af et event.

Vi kan være med i hele processen – fra den indledende idé til det sidste hegnsfag.
Uanset om det er indendørs eller udendørs, er vi klar til at skabe en begivenhed, der lever op til dine forventninger.

Kontakt os nu og lad os sammen skabe noget helt unikt!

PLANLÆGNING OG SPARRING

Vi guider dig gennem processen, fra at samle dit event og vælge de optimale leverandører, til at give dig værdifuld sparring om opbygning af festivalpladsen eller eventlokaliteten.

Med vores ekspertsparring frigiver vi tid og overskud for dig – tid til at udfolde din kreative vision, tid til at fokusere på dine gæster, og tid til at tilføje det ekstraordinære touch.

Vi sætter os grundigt ind i dine mål og ønsker, og som erfarne rådgivere kan vi bidrage med idéer og løsninger, der optimerer din begivenhed. Vi er med dig fra starten, og vores ekspertise er din værdifulde ressource under planlægningsfasen.

Vores tekniske kompetencer og dybdegående faglige viden, gør os til den ideelle partner til at rådgive dig om alle praktiske aspekter af dit event.

Gør brug af vores erfaring, så dit event bliver en mindeværdig succes.

FOKUS PÅ DETALJER

Når planen er lagt, træder vores erfarne team i aktion, uanset om det er på en mudret festivalplads eller et komplekst messeområde, står vi klar til at gøre det virkeligt. Som regel er vi de første der ankommer, og de sidste, der forlader pladsen.

Vores omfattende team af erfarne produktionsfolk, teknikere og håndværkere er dedikeret til at realisere dit event. Vi styrer den udførende fase fra start til mål og sørger for, at alt er klar til at åbne dørene – til tiden, hver gang.
Uanset om det er en stor festival, firmafest, messe, konference eller koncert bygger vi begivenheden op med ekspertise.
Vores professionelle værktøjskasse dækker alt fra toiletter, strøm og VVS til logistik, truckkørsel, opstilling af dekorationer og udstyr.

Efter begivenheden er vores opgave ikke slut. Vi nedtager og fjerner alt udstyr med samme professionalisme som opbygningen. Vores mål er at forlade stedet i samme stand, som da vi kom, og sikre en problemfri afslutning på din begivenhed.

ANSVARLIG EVENTAFVIKLING

Vi tror på, at store begivenheder kan være både mindeværdige og miljøvenlige, og hos os har vi fokus på at levere bæredygtige eventløsninger.

Det gør vi, i en løbende proces hvor vi afsøger markedet for at finde de bedste løsninger til dit event, og kan indføre tiltagene både i planlægning og opbygning. Derudover har vi fokus på de rette grønne investeringer i eventgrej, planlægning og de rette samarbejdspartnere og leverandører.

Vi ser på affald, logistik og transport, bæredygtig pladsindretning og derudover har vi stor erfaring med brug af batterier for grønnere strøm.

Hele tiden udvikles der nye ideer til mere bæredygtig produktion, og det bruger vi sammen med dig.
Sammen kan vi skabe en positiv indvirkning på vores miljøaftryk gennem ansvarlig eventproduktion.

Vil du vide mere?

Send din forespørgsel til os, så kommer vi tilbage med oplæg vi kan snakke videre ud fra.

SE VORES KUNDECASES

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.