Eventværksted

salgsvogn, eventcontainer, mobilbar, lykkehjul, udstillingsvogn - mulighederne er uendelige

Når dine ideer skal gøres til virkelighed, er det på vores event værksted det sker.

Vi har specialiseret os i at udvikle og producere alle former for kreative ideer og enheder til især events, udstillinger og shows.

På event værkstedet kan alt lade sig gøre, ingen ideer er hverken for store eller små, vi udvikler din løsning fra bunden, i tæt samarbejde med dig og derved bliver alle løsninger helt unikke.

Alle vores løsninger laves i robuste og holdbare materialer så de kan bruges gennem lang tid og til flere events hvert år. Derfor har vi også fokus på hvordan enhederne kan skabes så de nemt kan transformeres og bruges til forskellige events. En ladcykel der er lavet som en kaffecykel kan derfor forholdsvist enkelt transformeres til en mobilbar til næste event. Eller en udstillingsvogn kan bruges til udstilling af produkter den ene dag og madbod eller salgsvogn den næste.

Vi giver dig muligheden for at få kreative løsninger der passer perfekt til dit projekt og brand, også når tiderne skifter.

fokus på detaljen

Vores mange årige erfaring med produktion og logistik har lært os hvilke helt specifikke detaljer der er vigtige i forhold til eventudstyr.
Hvordan skal din enhed eksempelvis transporteres og stilles op? Det er ikke sjovt at få bygget en enhed der er 10 centimeter for lang til et lastbiltræk. Eller så tungt at eventpersonalet ikke kan håndtere det.

Vi fokuserer på en design proces der starter med din ide, bearbejdning gennem tegninger og visualisering og slutteligt produktion og opbygning af den endelige løsning. Dette resulterer i holdbare løsninger der sikrer succes for alle parter.

Gennem tiden har vi skabt helt unikke, festlige og effektfulde løsninger. Kontakt os, hvis du vil skabe den helt rigtige løsning for dit næste event.

Vil du vide mere?

Send din forespørgsel til os, så kommer vi tilbage med oplæg vi kan snakke videre ud fra.

Se vores projekter

Mobil bar 3 moduler

Blends drinks bar

SE MERE
Eventcontainer - Mobil lydstudie

Dynaudio

SE MERE
Specialfremstillet eventudstyr

Nordic dåse

SE MERE
Eventudstyr - Selfieramme

Selfieramme

SE MERE
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.