Eventværksted

salgsvogn, eventcontainer, mobilbar, lykkehjul, udstillingsvogn - mulighederne er uendelige

Når dine ideer skal gøres til virkelighed, er det på vores event værksted det sker.

Vi har specialiseret os i at udvikle og producere alle former for kreative ideer og enheder til især events, udstillinger og shows.

På event værkstedet kan alt lade sig gøre, ingen ideer er hverken for store eller små, vi udvikler din løsning fra bunden, i tæt samarbejde med dig og derved bliver alle løsninger helt unikke.

Alle vores løsninger laves i robuste og holdbare materialer så de kan bruges gennem lang tid og til flere events hvert år. Derfor har vi også fokus på hvordan enhederne kan skabes så de nemt kan transformeres og bruges til forskellige events. En ladcykel der er lavet som en kaffecykel kan derfor forholdsvist enkelt transformeres til en mobilbar til næste event. Eller en udstillingsvogn kan bruges til udstilling af produkter den ene dag og madbod eller salgsvogn den næste.

Vi giver dig muligheden for at få kreative løsninger der passer perfekt til dit projekt og brand, også når tiderne skifter.

fokus på detaljen

Vores mange årige erfaring med produktion og logistik har lært os hvilke helt specifikke detaljer der er vigtige i forhold til eventudstyr.
Hvordan skal din enhed eksempelvis transporteres og stilles op? Det er ikke sjovt at få bygget en enhed der er 10 centimeter for lang til et lastbiltræk. Eller så tungt at eventpersonalet ikke kan håndtere det.

Vi fokuserer på en design proces der starter med din ide, bearbejdning gennem tegninger og visualisering og slutteligt produktion og opbygning af den endelige løsning. Dette resulterer i holdbare løsninger der sikrer succes for alle parter.

Gennem tiden har vi skabt helt unikke, festlige og effektfulde løsninger. Kontakt os, hvis du vil skabe den helt rigtige løsning for dit næste event.

Vil du vide mere?

Send din forespørgsel til os, så kommer vi tilbage med oplæg vi kan snakke videre ud fra.

Se vores projekter

Eventcontainer - Mobil lydstudie
Eventværksted

Dynaudio

DENNE EVENTCONTAINER ER ET RIGTIG GODT BUD PÅ EN KREATIV SPECIALFREMSTILLET LØSNING Et mobilt toptunet lydstudie til højtalerproducenten Dynaudio. Til …

Se mere
Container bar, Somersby
Eventværksted

Somersby

Container bar der giver opmærksomhed Container bar, specialfremstillet for Somersby. Bygget i Somersby’s univers og produceret så den kan køres …

Se mere
Mobil bar 3 moduler
Eventværksted

Blends drinks bar

MOBIL BAR DER KAN SKALERES OP OG NED ALT EFTER BEHOV Carlsberg Danmark ønskede en mobil bar til de danske …

Se mere
Eventudstyr - Selfieramme
Eventværksted

Selfieramme

Speciallavet eventudstyr, skræddersyet til dit event Speciallavet eventudstyr, kan være essentielt for at nå jeres målsætninger. Ved et stort event …

Se mere
Specialfremstillet eventudstyr
Eventværksted

Nordic dåse

Specialfremstillet eventudstyr til Carlsberg Nordic Specialfremstillet eventudstyr der skiller sig ud, er virkelig et populært produkt hos os. Vi specialfremstiller …

Se mere
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.