Eventværksted

VI GØR DINE IDEER TIL VIRKELIGHED

Salgsvogn, eventcontainer, mobilbar, lykkehjul, udstillingsvogn - mulighederne er mange

Når dine ideer skal gøres til virkelighed, er det på vores event værksted det sker.

Vi har specialiseret os i at udvikle og producere alle former for kreative ideer og enheder til især events, udstillinger og shows.

På vores værksted kan alt lade sig gøre, ingen ideer er hverken for store eller små, vi udvikler din løsning fra bunden, i tæt samarbejde med dig og derved bliver alle løsninger helt unikke og præcis som ønsket.

MATERIALER OG FUNKTIONALITET

Vores mange årige erfaring med produktion og logistik i eventbranchen har givet os stor viden for hvilke materialer der er fordelagtige at vælge, til de forskellige konstruktioner og hvilke helt specifikke funktionaliteter der er vigtige ved eventudstyr.

Vi har altid i tankerne, for hvordan din enhed eller dit udstyr skal transporteres og stilles op. Så undgår vi at få bygget en enhed der er 10 centimeter for lang til et lastbiltræk, eller så tungt at eventpersonalet ikke kan håndtere det. Derudover sætter vi fokus på arbejdsgangen, f.eks. i en eventcontainer er det vigtigt der er styr på flow og processer så der sikres høj service til dine kunder.

Alle vores løsninger laves i robuste og holdbare materialer så de kan bruges til flere events hvert år – flere år. Derfor har vi også fokus på hvordan enhederne bygges så de nemt kan transformeres og bruges til forskellige events eller andre brands.

FRA DESIGN UDVIKLING TIL EFFEKTIV OPBYGNING

Vi fokuserer på en design proces der er passes ind til dit projekt, så intet bliver hastet eller sat for langsomt til værk. Men at vi får udviklet den helt rette enhed til dig. 

Vi tager dig og dit projekt gennem følgende steps:

Idé og brainstormsammen vender vi dine ideer og tanker
Visualiseringerud fra brainstorm tegner vi ideen
Materialevalgnår designet er afklaret, dykker vi ned i materialerne 
Arbejdstegninger til brug for elementerne i produktionen
Produktion af løsning så sætter vi i gang, og der kommer liv til din ide

Dette resulterer i holdbare løsninger der sikrer succes for alle parter.

Udover ideer, tegninger og produktion af enheder, kommer vi også med sparring og viden i forhold til gældende regler for mobile enheder og eventuelle certifikater der måtte være nødvendig til din løsning.

Alt det skal vi nok guide dig i gennem.

ANSVARLIGHED

At være ansvarlig i opbygningen af eventudstyr, indebærer en forpligtelse til at vælge bæredygtige materialer, og være opmærksom på holdbarheden af udstyret.

Ansvarlighed i opbygningen af eventudstyr handler ikke kun om at levere funktionelle produkter, men også om at tage hensyn til de langsigtede konsekvenser af produktionsvalg. Ved at integrere bæredygtige principper og en vision om genbrugbarhed kan man skabe en mere positiv indvirkning på både miljøet.

Det betyder, at vi er opmærksomme på valget af materialer og leverandører og prioritere genanvendelige valg f.eks. gentræ, banner materialer og grønnere maling.

En ansvarlig tilgang inkluderer også overvejelser om, hvordan eventudstyret kan genanvendes efter endt brug. Designet kan være modulært og fleksibelt, så det kan tilpasses forskellige behov eller endda omdannes til et helt nyt produkt eller brand. Dette fremmer en cirkulær økonomi, hvor produkter ikke blot bliver affald, men ressourcer, der kan udnyttes igen og igen

Specialister i

Forrvandling af skibs-container til eventcontainer
Fremstilling af speciale konstruktioner og møbler
Opbygning og design af mobile enheder
Specialproduktioner for scene og shows

Vil du vide mere?

Send din forespørgsel til os, så kommer vi tilbage med oplæg vi kan snakke videre ud fra.

Se vores projekter

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.