Special container

Slip fantasien løs og lad os designe og bygge din næste special eller event container

Hvad enten det skal blive til en bar, salgsenhed, showroom, beboelse eller noget helt andet, så er vi klar på opgaven. Vi forstår at bruge containeren, styrke den og skabe det rum du drømmer om. Derudover elsker vi at finde løsninger på skøre påfund, skæve ideer og udfordringer – der hvor ideen kan se umulig ud, der arbejder vi bedst.

Værkstedet er vilde med ideer der vækker opsigt, og finder altid en løsning med fokus på praktik og detaljer.

Vi arbejder i brugte og nye skibscontainere som kan omdannes til alle slags formål, og kan indrettes og designes efter dine ønsker, Gennem mange års container byggerier har vi opnået stor erfaring i arbejdet med containere og brug af de rette materialer for opbygning, så du har den bedste ekspertise samlet på vores værksted.

Containerne kan have mange formål, og vi tænker alle processer ind for hvordan containeren skal håndteres, transporteres og bruges både i design og praktik.

Visuel oplæg

Når vi starter op på dit projekt og dine tanker til en special container, samler vi i første omgang dine ønsker og behov. Både til arbejdsgangene i containerne, til designet og til håndteringen, det er essentielle inputs der både bruges til det kreative, men ikke mindst til det praktiske.

Derefter får vi lavet et visuelt oplæg hvor du kan se din ide komme til virkelighed. Vi tegner måske forskellige versioner så vi sammen kan finde den rette løsning, og vælge til og fra. Sammen med det visuelle oplæg får du budgetpriser, så dette også fastlægges.

Visuelle tegninger Bytteboxen

Arbejdstegninger og beregninger

Efter det visuelle oplæg laver vi arbejdstegninger som værkstedet bygger ud fra, og som gør at vi bliver helt præcise på opbygningen og kan derved optimere byggeriet og hele processen.

Samtidig laver vi en tidsplan for hele byggeprocessen så vi sikre at nå den ønskede deadline, ligeledes bliver budgetter låst da vi typisk kender alle elementer i byggeriet.

Disse arbejdstegninger kan også blive brugt for beregninger hvis det f.eks. skal bruges til en kommunalansøgning eller hvis vi skal bygge i højden med en tagterrasse. Det er meget forskelligt om der ønskes beregninger eller ej, det er vi naturligvis behjælpelig med gode råd til hvor og hvornår det er nødvendigt.

Find din container model -vi bygger det hele

Special containere kan være mange typer og der er ofte forskelligartede behov – det kunne være en:

 • Bar container
 • Tagterrasse
 • Byttecentral
 • Fanshop
 • Toiletcontainer
 • Beboelsescontainer
 • Studie container
 • Scene eller øvelokale
 • Udstillingscontainer
 • Showroom
 • Køkken container
 • Mødelokale
10 fods bar container
20 fods bar container
Tagterrasse
Byttecentral
Fanshop
Toilet container
Beboelses container
Studie container
Previous slide
Next slide

Vil du vide mere?

Send din forespørgsel til os, så kommer vi tilbage med oplæg vi kan snakke videre ud fra.

Se vores projekter

Vi kunne desværre ikke finde hvad du søgte

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.