Special konstruktion

Produktion af unikke enheder til alle slags opgaver og med stor praktisk erfaring

Når dine ideer skal gøres til virkelighed, er det i vores event værksted det sker. Vi har specialiseret os i at udvikle og producere special konstruktioner, alle former for kreative ideer og enheder til events, udstillinger og shows.

Ved en special konstruktion forstås en enhed eller løsning som har en unik eller enkeltstående design som ikke lige er en metervare du kan google dig frem til. Det er projektet som skal skille sig ud, hvor der skal være fokus på de fede detaljer som kunderne, pressen, sociale medier, gæster og publikum skal ligge mærke til, og hvor det samtidig skal være super praktiske at håndtere.

Hvad enten du skal lave en photo cube, møbler, opbevaringsenheder, lykkehjul eller noget helt andet, så kan vores værksted bygge det til dig, lige præcis opgaver som disse har vi specialiseret os i.

Med andre ord, så er det her alt er muligt – vi kan bygge det hele.

Eventudstyr - selfieramme

Første step

Vores eventværksted står klar med ideer og løsningsforslag til opbygning af din enhed. Vi laver et visuelt oplæg, med udgangspunkt i det behov og funktioner som din enhed skal have og kommer dermed et eller flere kreative inputs vi kan snakke og designe videre ud fra. Har du allerede fået lavet det visuelle, går videre til arbejdstegninger eller direkte til opbygning. Her rådgiver vi naturligvis omkring materialevalg og opbygning af enheden, efter behov.

Derefter springer vi videre til eventuelle arbejdstegninger, hvor vi sikre at løsningen er designet korrekt til dit formål, og har præcis de funktioner der skal være.

Når dette er klar og fastlagt og budgettet er endelig godkendt, løber værkstedet videre med opbygning.

Fra ide til virkelighed

Fokus på detaljen

Det er vigtigt for din ide at detaljerne er i fokus, det er her den helt store forskel kommer i spil. Både i praktikken men bestemt også i udseende og udtryk. Vores værksted har mange års erfaring i specialløsninger og tænker altid nye løsninger fra bunden med erfaringer fra tidligere projekter.

Vi vælger materialer som fungerer til indendørs eller udendørs brug, vi har fokus på det antal events det skal bruges til så vi sikrer holdbarheden, og vi er opmærksomme på hvem der skal bruge det, så det kan håndteres. Alt sammen med øje for budgettet og sørger for alle detaljer hænger sammen. Både de store og små.

 Løsningen skal se professionel og gennemført ud, og kunne tiltrække den opmærksomhed der ønskes. Vi har altid detaljerne med i tankerne, så du kan være helt tryg i hele processen.

Logistik og praktik

Vi har altid fokus på håndtering og transport, hvor vi tænker alt i gennem fra start til slut.

Hvordan skal den transporteres, opstilles og hvem der gør det?

Ligegyldig hvilken konstruktion sørger vi for, at det bliver let at håndtere f.eks. med gaffellommer eller øjer for kran, naturligvis detaljer som ikke påvirker designet.
Det er aldrig sjovt at få bygget en enhed der er 10 cm for lang til et lastbiltræk, eller for tungt for eventpersonalet at flytte.

Du kan trygt overlade alle praktiske detaljer til os – vi guider dig til de fede løsninger.

Vil du vide mere?

Send din forespørgsel til os, så kommer vi tilbage med oplæg vi kan snakke videre ud fra.

Se vores projekter

Vi kunne desværre ikke finde hvad du søgte

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.