Royal Unibrew

Containerbar, event telte, eventudstyr - Når mange enheder skal håndteres

Med mange brands følger mange eventenheder. Dette gælder også for Royal Unibrew. Gennem mange år har vi stået for logistikken med deres forskellige containerbar, mobile barer, eventtelte m.fl.

Containerbar, mobilbar eller eventtelte, Royal Unibrew har mange forskellige enheder og fælles for dem alle er at vi håndtere dem rundt i hele landet til alle slags events og festivaler.
Alle Royal Unibrews enheder har forskellige udtryk og håndteringsrutiner, og v
i koordinerer med opstillingsstedet inden ankomst, vi sørger for transport og opstilling og til sidst vender vi retur og tager enheden ned og kører på lager eller videre til næste event.

Eventenheder skal i den travle sommerperiode ofte hurtigt fra en festival til den næste. Dette kan kun lade sig gøre ved hurtig håndtering og et grundigt kendskab til enhederne og festivalpladserne. Derudover er det essentielt at vi kører på alle tidspunkter af døgnet og alle ugens dage. 

Vi transporterer enhederne rundt på vores blokvogn eller i lastbil, hvor vi sørger for koordinering med festivaler for aflæsning og ligeledes afhentningen.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.