Containerbar

Royal Unibrew

Containerbar, event telte, eventudstyr - Når mange enheder skal håndteres

Med mange brands følger mange eventenheder. Dette gælder også for Royal Unibrew. De har derfor booket os ind til at stå for logistikken med deres forskellige containerbar, mobile barer, eventtelte m.fl.

Eventlogistik

Containerbar, mobilbar eller eventtelte, vi klarer det hele. Når en enhed skal til et event sørger vi for transport og opstilling. Vi kordinerer med opstillingsstedet og kender præmisserne på langt de fleste festival- og eventpladser i Danmark. 
Alle Royal Unibrews enheder har forskellige muligheder når de skal stilles op. Pt. har de eksempelvis 5 containerbarer hos os og de skal alle opstilles forskelligt. Vores dygtige logistikteam er lært godt op i hver enhed vi håndterer og det gælder også for Royal Unibrews enheder.

Eventenheder skal i den travle sommerperiode ofte hurtigt fra en festival til den næste. Dette kan kun lade sig gøre ved hurtig håndtering og et grundigt kendskab til enhederne og festivalpladserne. Derudover er det essentielt at vi kører på alle tidspunkter af døgnet og alle ugens dage. 

Sjove og anderledes eventenheder. Royal Unibrew har et kæmpe stort oppusteligt telt/en dome. Dette er et fedt og anderledes telt hvori vi opsætter en stilladsbar. 
Vi transporterer enhederne rundt på vores blokvogn eller i lastbil, hvor vi sørger for koordinering med festivaler for aflæsning og ligeledes afhentningen.

Vi er rigtig glade for vores samarbejde med Royal Unibrew og ser frem mod mange flere gode sæsoner med dem på vognen. 

Har du behov for assistance står vi også klar til at hjælpe dig. Du kan altid kontakte os på mail info@danskroadshow.dk eller på telefon +45 87 41 65 15.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.