Peter Larsen Kaffe

Salgsvogne, containere og veteranbiler til sommerens events

Salgsvogne, containere og veteranbiler der skal jongleres rundt på foråret og sommerens mange festivaler og events. Det er en af de opgaver vi håndterer for Peter Larsen Kaffe.

Peter Larsen Kaffe har flere forskellige enheder i deres repertoire. De skal hvert år rundt på festivaler og events for at servere kaffe til det kaffetørstige publikum.

Der er både 10 fods containere, 20 fods containere og forskellige modeller af veteranbiler. De bliver klargjort og transporteret rundt til alt lige fra Jelling festival, Samsø festival og Smukfest, men også events som spejderlejre og Folkemødet på Bornholm.
Enhederne har i vinterhalvåret base på Peter Larsen Kaffe’s eget lager i Kolding, hvorfra de også gøres klar til sæsonen. Derfra henter vi enhederne inden sæsonstart, så de har udgangspunkt fra vores lager hele sommersæsonen hvor det går rigtig stærkt. Ofte skal enhederne fra festival til festival.

Vi sørger for at transportere enheden til den pågældende festival, læsser enheden af og sørger for den rette placering. Når festivalen slutter, kommer vi igen efter enheden, læsser den på bilen og kører den retur til vores lager eller direkte videre til næste event.

Vi er glade for at være en del af Peter Larsen Kaffe’s sommerliv, som vi efterhånden har kørt i mange år. 

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.