Event udstyr

Philip Morris

Event udstyr og logistik

Dansk Roadshow håndterer Philip Morris eventudstyr – både de store og små enheder. Philip Morris har en lang række forskellige events i løbet af året hvor de blandt andet deltager på messer, festivaler og andre events som eksempelvis modeugen. Forskellige events kræver ofte forskellige muligheder for opstillinger til de forskellige locations. Det gør det også for Philip Morris. Derfor agerer vi også lager for deres event udstyr. Dette giver rigtig god mening når vi også står for alt logistik heraf. 

Eventlogistik

Philip Morris har flere forskellige enheder til deres festivaler, messer og diverse andre events. De forskellige opstillinger, er et led i markedsføringen for opvarmet tobak for mærket  IQOS. 
Blandt enhederne sørger vi blandt andre, for deres IQOS 10 fods container. Den har mange opgaver på events i det københavnske og sjællandske. Til disse opgaver bruger vi vores lokation centralt på Sjælland, som kan stå for transport og håndtering. På den måde undgår vi de mange ture over bæltet. Det er stadig med tæt koordinering mellem Phillip Morris, deres kunde og Dansk Roadshow – vi minimere blot udgifterne. 

Udover containere har Philip Morris eventmaterialer og messeudstyr som kører på diverse events rundt i landet med fokus på Århus og København. Disse materialer opbevarer vi på vores lager og sørger for at transportere til pågældende events, stiller op og piller ned igen når eventet er slut.

Det meste af deres event udstyr er også noget vi har produceret i tæt samarbejde med dem – hvilket du kan læse et eksempel på her.
Noget af det udstyr de bruger lejer de også igennem os, hvor vi tilpasser og klargør det, så det passer direkte ind i deres univers.

Vi er meget glade for vores samarbejde med Philip Morris. Og værdsætter deres gode ideer og altid høje standarder. 

 

Har du også brug for hjælpe til at håndtere event udstyr så kontakt os endelig på info@danskroadshow.dk eller +45 87 41 65 15.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.