Event værksted // PMI container

Mobilt showroom med elementer der afspejler brandet

Philip Morris ønskede et mobil showroom til præsentation af deres IQOS produkter til en lang række event, et mobilt showroom i et stilfuldt design, et indbydende og hyggeligt rum, plads til at udstille og fremvise de forskellige produkter samt at showroomet som var nemt at håndtere og pakke sammen.

Containeren åbnes med en stor luge der klapper ned og derpå danner en lille terrasse og forlængelse af rummet. Gulvet på terrassen er beklædt med vedligeholdelsesfrit trægulv i samme farve som alt andet træværk. For at skabe et større og mere intimt rum valgte vi at lave to skjulte rum i hver side at containeren hvori vi gemte skydevægge, igen i samme mørke farve som det øvrige træ. For at fuldende det forlængede, hyggelige og stilfulde rum satte vi en flot hvid markise øverst. Alle udvendige sider blev beklædt med  lameller i mørk træ for et organisk og stilfuldt look.

Indeni selve containeren har vi beklædt væggene med en flot folie, der ret godt ligner beton og gulvet har fået et slidstærkt vinyl i en lys tone der matcher væggene. I loftet har vi lavet skinner til belysning så kunden let kan flytte lyset og dermed fokus. I den ene side har vi placeret en disk med en lys bordplade og beklædt med de samme mørke trælameller som ydersiden af containeren for at skabe en samhørighed og rød tråd. 

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.