Eventcykel for Dentsus´ kunde Stimorol

eventcykel - Stimorol

EVENTCYKEL MED EL OG GOD PLADS.

En ombygget ladcykel tager sig flot ud som eventcykel. Der er mange muligheder for at lave opbevaring og for at få det udtryk frem som man ønsker. Vi kan garantere opmærksomhed når du kommer kørende på sådan en cykel. 

EVENTCYKEL I SAMARBEJDE MED DENTSU OG STIMOROL

I samarbejde med Dentsu og deres kunde Stimorol har vi ombygget nogle flotte cykler der er brugt til forskellige events og festivaler. Den sidste nye med glimmer stjerner er designet sådan at den har en stor bakke øverst med en masse rum i og så er der lavet et stort opbevaringsrum nederst i kassen. Selve låget på kassen er et stort spejl der både giver en flot detalje, men også passede perfekt, da denne cykel kørte med glimmer til at pynte festival deltagere. Disse cykler har el tilslutning der hjælper med at kunne komme rundt. Vi laver dem også uden el hvis det ønskes. 

Disse cykler er bygget til Dentsu for deres kunde Stimorol. Designet er udarbejdet af Dansk Roadshow i samarbejde med Dentsu. Bygget af Dansk Roadshow.

En ladcykel tilpasset dine ønsker

Ladet/kassen tilpasses præcis til dit behov, om den skal bruges til kaffe, drinks, kager, brød eller noget helt helt andet. Vi har også en standard kasse der passer til flere formål. Derudover kan cyklen pyntes så dit brand virkelig skinner igennem. Vi har eksempelvis gode samarbejder til folie, planter og lakering.

Disse cykler er bygget til Dentsu for deres kunde Stimorol. Designet er udarbejdet af Dansk Roadshow i samarbejde med Dentsu. Bygget af Dansk Roadshow.

Skal dit kommende event køres på sådan en fin ræser så kontakt os endelig på info@danskroadshow.dk eller 87 41 65 15.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.