Dynaudio

Eventcontainer - Mobil lydstudie

DENNE EVENTCONTAINER ER ET RIGTIG GODT BUD PÅ EN KREATIV SPECIALFREMSTILLET LØSNING

Eventcontainer hos Dansk Roadshow.

Et mobilt toptunet lydstudie til højtalerproducenten Dynaudio. Til SMUKfest i 2018 ønskede Dynaudio, at give kunstnere der ikke normalt har adgang til et lydstudie muligheden for, at få indspillet deres egen musik. Studiet blev placeret på Kærligheden, hvor tilskuere kunne nyde ikke blot musik, men med det store glasparti, kunne de også få oplevelsen af hvordan det er, at være musiker i en form for live-sending. I containerstudiet var der også opsat kameraer, det gav kunstnerne en video af deres livesession med hjem. Den kunne de efterfølgende bruge på deres sociale platforme. 

Vi skabte de rå rammer som ønsket, i en high cube 40 og 20 fods container. Hvor den ene skulle danne ramme om recording studio, og den anden et kontrolrum.
Hele den ene langside på begge containere blev skåret op, vægge og lofter forstærket og til sidste isat glas, således der kan ses ind i studiet. 
Derudover har vi lavet tekniklem, døråbninger og indsættelse af døre, vinduer, maling af containerne og teknikrum i bagenden af containeren. I teknikrummet blev der lavet rist til aircondition.

Alt interiør og indvendig design er bygget af Montdor som ligeledes har lavet det kreative oplæg på idé og indretning. Tarpgaard stod for glas.

Vi udlejer et stort udvalg af eventcontainere og udstillingsvogne, men vi specialfremstiller også lige efter dine ønsker. Vores mantra er at intet er umuligt. Du kan se alle vores udlejningscontainere her.

En eventcontainer kan udformes og møbleres helt efter behov og idéer og vi har rigtig mange idéer på tegnebrættet. Kreative idéer som i Dynaudios tilfælde er virkelig spændende og inspirerende at arbejde med. Når jeres ønsker og idéer samles med vores, ender det altid med gode og kreative eventcontainere. 

En eventcontainer er en rigtig god mulighed når du ønsker at brande din virksomhed til små og store events og arrangementer. Du kan virkelig skille dig ud fra mængden med en specialfremstillet container. Forestil dig eksempelvis en stor skinnende guld container på en festivalplads. Der har store skilte med logo, en lækker tagterrasse og en lækker indretning med flotte bløde møbler og en klassisk bar i enden, det indbyder bare til hygge og et godt glas champagne.

Vil du skille dig ud til de kommende events så kontakt os på +45 87 41 65 15 eller info@danskroadshow.dk for en uforpligtende snak.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.