Eventudstyr Carlsberg

Carlsberg

Eventudstyr for Carlsberg Group

Eventudstyr kan være en smal sag at holde styr på. Er man en stor virksomhed som Carlsberg Group og har forskellige brands skal der ofte mange forskellige enheder til. Så kan logistik, opbevaring, opbygning og vedligehold blive en stor mundfuld – selvfølgelig ikke for os. Vi samarbejder med Carlsberg og har bygget flere af deres container enheder i samarbejde med dem. 

Eventlogistik

Med Carlsberg Groups mange brands, er der mange enheder som skal med på diverse events, hvor de forskellige brands skal repræsenteres. Enhederne spænder bredt og er alt fra 20 og 40 fods containere, veteranbiler, specialfremstillede trailere, en stor Tuborg ølkasse, en Somersby cykel, div. siddemøbler mm. Alle bliver håndteret fra vores lager og kommer videre til de mange events og festivaler hvor de skal være med. 

Vi sørger for at aftale tidspunkter for levering og opsætning med eventstedet. Vi ankommer efter aftale og stiller hver enhed op med alt materiale der hører til. Det gør det nemt for dem der skal bestyre enheden under eventet. Her kommer vores erfaring på en festivalplads meget til gavn. Vi kender til hvilke udfordringer der kan opstå, og samtidig ved hvordan der findes løsninger. Vi kører først når det hele står helt skarpt og klar til brug.

Enhederne har typisk travlt hele sommeren, og kører fra event til event, over vinteren har vi dem opbevaret på vores lager.
Efter ønske gennemgår vi enhederne for vedligehold, så enhederne altid fremstår pæne på næste festival.

Vi siger tak til Carlsberg Group for, at vi må være med på deres eventrejse. 

Har du som Carlsberg Group brug for hjælp til at håndtere dine enheder er du velkommen til at kontakte os på info@danskroadshow.dk eller på +45 87 41 65 15.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.