Event produktion // Grøn Koncert

Natproduktion på Grøn Koncert til opbygning af pladsen

Når Grøn Koncert hver sommer kører på landevejene, er det med Dansk Roadshow på holdet til den natlige produktion af festival pladsen. Sammen med en landmåler, er vi de første som lander på pladsen og afmærker pladsen i forhold til tegninger fra projektlederen. Når hele pladsen er mærket af, er det klar til de knap 50 lastbiler, food trucks mv. som kommer ind på pladsen i løbet af natten/tidlig morgen når der er pakket sammen i den forgangne by. 

Her sørger vi for at placere lastbilerne rigtigt, og som regel starter Grøn scene deres arbejde op omkring kl. 4.00 om natten. 

Når lastbilen, food truck eller andet lander på pladsen møder vi dem og guider dem på plads. Bilerne kommer løbende og omkring kl. 7.00 er alt udstyr landet, og derefter tager dags pladsmanden over, og sørger for at være til rådighed hele dagen ved opbygning af pladsen i forhold til placeringer, ændringer osv.

Når en koncertplads skal flyttes over natten, bygges op og pilles ned igen, er det med et helt særligt fællesskab og kamp ånd som vi er glade for at være en del af. 

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.