Event produktion // NorthSide Festival

Pladsmand, eventproduktion, logistik + alt det løse!

Siden starten i Ådalen i Aarhus i 2010, har vi været en del af produktionsholdet bag NorthSide Festival – og det er vi stolte af!

Inden festival og opbygningsstart er vi med på diverse produktionsopgaver forinden, blandt andet bestillinger til leverandører hegn, toiletvogne, kontormoduler mv. Derudover deltager vi i produktionsmøder med hele produktionen bag festivalen og gennemgår de forskellige områder så der er bestilt det rette antal jernplader til scene, og de rette telte til madboder osv. 

Vi er som regel de første på pladsen, og de sidste som forlader pladsen igen efter festivalen. Vi står for opbygning af festivalen sammen med de mange frivillige, med opsætning af hegn, toilet – og sovevogne skal på plads, jernplader lægges og der tages i mod de mange madboder, diverse leverancer og meget mere. 
Under selve afvikling af festivalen er vi standby og løser alle slags opgaver når det måtte opstå, og især vejrafhængige opgaver i løbet af en festival med flis på plads, sikring af diverse udstyr mv. 

Når festivalen er slut pakker vi det hele ned, igen sammen med de seje frivillige og produktionsholdet bag. 

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.