Specialfremstillet eventudstyr

Nordic dåse

Specialfremstillet eventudstyr til Carlsberg Nordic

Specialfremstillet eventudstyr der skiller sig ud, er virkelig et populært produkt hos os. Vi specialfremstiller i vores eventværksted 100% efter dine ønsker og behov. Vi elsker at arbejde med kreative og finurlige løsninger og denne opgave var en af de sjove.

Til denne opgave blev vi kontaktet af bureauet Montdor der sammen med deres kunde Carlsberg Nordic havde en ide til to store Nordic øl dåser. Dåserne skulle have hver deres funktion. Den ene skulle bruges liggende med kolde Nordic øl i og den anden skulle være stående med små dyser rundt indeni så løbere kunne løbe igennem og blive forstøvet med lidt kølig vand.

Dåserne er udviklet og produceret i aluminium, den ene med åbning i den ene side hvor dåserne kan ligge i bunden og derefter monteret på en trailer, så den kunne trækkes rundt i landet af en almindelig bil.
Den anden stående med vand tilsluttet og så er der indsat en skridsikker bund.

Eventudstyret er produceret af os, idé og design er lavet af Montdor. 
Det flotte folie arbejde er lavet af Outdoor Media.

Har du en ide til noget eventudstyr du skal have specialfremstillet så hjælper vi dig gerne. Du kan altid ringe til os på +45 87 41 65 15 eller skrive til os på info@danskroadshow.dk.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.