Eventudstyr - Selfieramme

Selfieramme

Speciallavet eventudstyr, skræddersyet til dit event

Speciallavet eventudstyr, kan være essentielt for at nå jeres målsætninger. Ved et stort event kan der være behov for kreative løsninger, der varetager fleres ønsker og behov. Vi hjælper til med at lave en totalløsning hvor alles krav tilgodeses. 

Grøn Koncert ønskede en stor selfie ramme med deres grønne farve som plast rude. En idé til at skabe mere trafik på deres sociale medier og en opfordring til, at bruge hashtagget #grøn 

Vi lavede rammerne i solidt jern og malede dem derefter i en flot tone af hvid. Derefter satte vi klare grønne plastruder i og påsatte tekst. Rammerne er designet så de har en tilpas størrelse til formålet, men også designet så de er lette at håndtere og transportere. Derudover er de solidt lavet så de er modstandsdygtige, når de bliver brugt af de mange festivalgæster.  Vi stod også for at lave en specialdesignet baral så de er beskyttet under transport. Rammerne for Grøn Koncert er, at hele festivalpladsen skal flyttes hurtigt videre til den næste by og det stiller derfor helt specifikke krav til håndtering af alt eventudstyr der skal bruges.

Dette projekt er bygget for Grøn Koncert og designet og produceret i samarbejde med os – Dansk Roadshow.

Speciallavet eventudstyr der støtter dine målsætninger på Sociale Medier

Branding spiller en stor rolle hos mange af vores kunder når de skal have fremstillet eventudstyr. Vi har mange gode ideer, men hjælper også meget gerne med at udvikle på dine. Vi har altid stor fokus på de specifikke krav fra jeres side samt hvordan de skal bruges og håndteres.

Denne løsning, vi har produceret for Grøn Koncert, har været en stor succes gennem flere år. Ønsker du, at gøre dem kunsten efter og sparke dine Sociale Medier godt i gang? Så kontakt os på +45 87 41 65 15 eller på mail info@danskroadshow.dk.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.