Somersby

Container bar, Somersby

Container bar der giver opmærksomhed

Container bar, specialfremstillet for Somersby. Bygget i Somersby’s univers og produceret så den kan køres rundt på landets festivaler.

Den nederste del af festival baren er en ombygget 20 fods container. Bar containeren er indrettet med en lang bardisk og to mindre, med store brede hylder samt køleskabe under. Bordpladerne, på bardisken, er i solidt træ behandlet med en kraftig lak, der gør det nemt at rengøre og vedligeholde. Der er bardisk på tre ud af fire sider, men samtidig mulighed for at lukke for en eller flere, hvis færre salgsflader ønskes. Denne containermodel er specialfremstillet så der dannes en form for terrasse når siderne lukkes ned. De er derfor beklædte med kunstgræs der både ser flot ud når de er oppe og nede. Bagvæggen er prydet med en flot plantevæg i livagtige dog kunstige planter, her findes også en skjult dør. Derudover er der lavet flotte branding skilte og centreret er der indsat en tyk træstamme der skal give fornemmelsen af at stå under et stort træ. Hvilket fører os videre til næste modul af container baren.

Øverst finder du træhytten og tagterrassen. Du kommer ovenpå via en trappe i den ene side. Tagterrassen er opbygget på en stålkonstruktion der er svejset fast med et sikkert hegn hele vejen rundt. Træhytten er bygget op på et stålskelet. Træhytten er hyggeligt indrettet med et siddemøbel og et stort sprosset vindue. På ydersiden af træhytten er der monteret store grene med blade og æbler samt en plantekasse. På toppen er et stort branding skilt med Somersby. Terrassen kan derudover møbleres med siddemøbler der er passende til det enkelte event.

Det tekniske og håndtering i fokus

Trods de mange muligheder og detaljer denne container bar tilbyder er den forholdsvis simpel at transportere, håndtere og rengøre. Vi har haft stor fokus på at enheden skal kunne klare mange festival opsætninger, men samtidig ikke gå på kompromis med det univers vi ønsker at skabe. Alle moduler som gelænder, trappe og hjørnestykker til gulvet kan let tages af og opbevares i containeren under transport. Der er monteret øjer i taget på træhytten så det er let for en kran at komme til. Alle moduler passer perfekt til hinanden, så selvom det er et stort set-up, tager det ikke mange timer at sætte op. Der er lagt vedligeholdelsesfrie gulve på begge etager der tilmed er lette at rengøre. 

Dette projekt er bygget for Carlsberg DanmarkSomersby. Det kreative design har Uncle Grey stået for.

Sideåbne containere

Ønsker du en salgsvogn, madbod, udstillingstrailer eller container bar? Så er en container med sideåbninger vores mest populære udlejningscontainer. Den giver rigtig mange muligheder, eksempelvis i forhold til placering på en festivalplads, men også i forhold til hvor stor bemanding der er kapacitet til. Vores udlejningscontainere er lavet så de kan tilpasse rigtig mange forskellige formål. Vi har eksempelvis rigtig mange løsninger i forhold til branding i form af skilte. Har du brug for at vide mere om containerudlejning kan du læse mere her eller kontakte os på 87 41 65 15 eller info@danskroadshow.dk.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.